Van egy jó ötleted? Esetleg hibát találtál az oldalon? Várjuk visszajelzéseidet!
-
46 votes
-
31 votes
Világos design
Lecserélni a mostani egyszerű, sötét kinézetet egy világosabb színűre.
-
27 votes
A műsorídőpontok
Szerintem nagyon hasznos lenne, ha be lehetne állítani, hogy csak bizonyos időpontokban kezdődő műsorok jelenjenek meg. Pl. ha te nem vagy kíváncsi az éjjel kezdődő filmekre, akkor azokat ne jelenítse meg feleslegesen.
Status: planned -
23 votes
Keresési/szűrési lehetőség egy adott sorozatra
Lehessen szűrni csak egy sorozatra vagy keresési lehetőség... pl.: Megadok egy sorozat címet, és megmondja, hogy mikor, melyik csatornákon adják, melyik évad/epizód lesz/volt, ha már nincs műsoron, akkor mikor volt az utolsó és hol, stb.
-
17 votes
Csatornák
Szerintem lehetne jóval több csatorna, pl, discovery.
-
16 votes
kritika
Nagyon jo, és hasznos lenne, ha a látogatók írhatnának kritikákat. Nem feltéltenül egyet egy filmhez, hiszen az embernek általában szubjektív véleménye van, amit le is írhat, és könnyen lehet, hogy más, mást gondol egy adott filmről.
Viszont jó lenne, ha lehetne olvasni a nézők véleményét. Azonb... moreStatus: planned -
12 votes
Csatorna logó
A csatornák logóját szürkére kellene venni, mert a sok szín feleslegesen vonza a figyelmet.
-
12 votes
Időtartam
Filmek, sorozatok időtartamának kijelzése (avagy mikor fejeződik be).
-
11 votes
Hozzászólási lehetőség
Hozzászólási lehetőség a filmekhez, sorozatokhoz.
-
11 votes
Még rugalmasabb IMDB szűrés
A szavazatok száma és az átlag alapján való még rugalmasabb szűrés.
Pl csak 5-nél nagyobb átlagú filmek de mindegy a szavazatok száma.
Vagy 1-3 közötti filmek de legalább 100 szavazattal. ... stb. Jó lenne -
10 votes
NE legyen világos design!!
Jó igy!
-
9 votes
A sima Tv fül alatt a filmek és a sorozatok egyhelyen legyenek listázva.
régen egy rss-be lelehetett kérni az adott csatorna tv műsorát a filmekkel és a sorozatokkal együtt, kérem ennek visszahozását
köszi! -
7 votes
Új sorozatok feltöltése
Nem találod a TV Sorozatok között a kedvenc műsorod? Írj egy hozzászólást ide és megpróbáljuk robotjainkat ráhangolni.
-
6 votes
-
4 votes
TV filmek ma RSS feed
A "TV filmek ma" RSS feed nálam csak egy találatot mutat. Ránézésre ugyanazt, mint a "TV filmek most". LEhet, hogy én nem csinálok jól valamit.. de szerintem... gondoltam, szólok.
-
3 votes
A filmek sorrendjének egyszerű megváltoztatása
Jó lenne, ha a fejlécben a Mikor, Hol, Film, Típus, IMDB linkek lennének, ami alapján egyszerűen megváltoztatható lenne a filmek sorrendje.
-
3 votes
egy nap
jó lenne, ha a nap műsorkezdéstől, -zárásig tartana, nem éjféltől-éjfélig!
-
3 votes
Ki mit néz ma? Szavazás a filmekre/sorozatokra!
Nagyon hiányolom, hogy nem lehet szavazni az filmekre/sorozatokra, hogy ki melyiket nézi meg az adott nap..
-
3 votes
Vista Gadget
van egy jó vistás gadget itt: porthu.extra.hu csináljatok ilyet, vagy kérjétek meg a szerzőt, h segítsen, az oldalnak megfelelő stílusút csinálni.